Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Múmiák

2013.12.11

Múmiák:
A múmia egy teljesen új lény, ez a lény eddig egyetlen részben sem szerepelt. A múmiákat sírokban találhatod ezek tulajdonképpen a sír őrzői is. A múmia régi rongyokba bebugyolált lény mely hamar lángra kap és ha lángra kap pillanatok alatt meghal.

 

mumia.jpg

Múmiával sírkamrák feltárásakor találkozhatunk. Igen lassú de ha elkapja simünket hatalma ütéseket mér rá. Akár el is átkozhatja. Igen lassú tehát van elég időnk elmenekülni előle. Egy kis múmia nasival akár le is kenyerezhetjük, melyet külön megvásárolhatunk Egyiptomban. Ha mégis összetűzésre kerülne sor a harcművészeti jártasságunk, és erőnlétünk fogja meghatározni a harc végső kimenetelét. ha legyőztük egy adag füst és hamu lesz belőle. Akár el is takaríthatjuk.

Ha simed elátkozódik, 14 napig fog tartani és -25 hangulatt fog járni 14 napon keresztül. De ez itt nem mertül ki mert ez egy ciklus. Az első ciklus az elátkozás pillanatában kezdődik, 3 nap múlva a második ciklus, a 3. ciklus akkor kezdődik mikor már csak 4 óra van vissza. Ha a 14 nap letelt simed meghal. Szfinxnél kell imádkoznod hogy az átkot levegyék róla.

Ahhoz hogy simed múmi legyen 24órát kell aludnod egy elátkozott szarkofágban.
 Ahhoz kigyógyuljon simed, egy áldott szarkofágban kell aludni minimum 13órát

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 101801
30 nap: 1935
24 óra: 71